Bir Yatırım Fırsatı Olarak; Yalıkavak'ta Gayrimenkul Satın Almak

  • 9 Eylül 2021
  • 287 görüntülenme

10 yıldan fazla bir zaman içinde Yalıkavak, körfeze bakan manzaralarıyla, geniş arazilerin içinde yer alan özel villaların bulunduğu gözde bir yer haline gelmiştir.  

Yalıkavak’ı gözde bir yer haline getiren faktörlerin başında iklimi gelmektedir.

Kuzeybatıya bakan bölgede yaz aylarında batıdan esen devamlı yaz rüzgarları, yarımadanın güney kesimine göre daha yeşil ve gür bitki örtüsü bölgeyi ayrıcalıklı kılmaktadır. Bunlara ek olarak Bodrum’u Yalıkavak’a bağlayan yol üzerindeki manzara noktalarında da anlaşılabileceği gibi Yalıkavak’tan gün batımını izlemek insanın hiç bıkmayacağı bir doğa olayıdır.

Yalıkavak son yıllarda sakin bir balıkçı köyünden seçkin bir lüks tatil beldesine dönüşmüştür. Otantik cazibesini hala koruyan belde, mega yatlara ev sahipliği yapan Yalıkavak Yat Limanı, alışveriş ve eğlencenin yanında dünya mutfakları deneyimleri sunan restoranlar ve lüks markalar ile uluslararası jet sosyete müşterisinin odak noktası oldu.

Yalıkavak’ta bulunan özel villalar genellikle kendilerine ait arazileri içinde mahremiyet sunarlar.

Yamaçlara konumlanmış nefes kesen manzaralara sahip bu villalar, beldenin merkezine araçla yalnızca 5 dakikalık sürüş mesafesindedirler. 

Bu yazıda fotoğrafını gördüğünüz villa, 6 süit odaya ek olarak çeşitli yaşam alanları, fitness, sauna, sinema salonu, çok sayıda personel odası ve olağanüstü güzel peyzajlı bahçeleri ile 800 m2'lik bir kapalı alana yayılmıştır.

Ayrıca, yüksek standartlara uygun, eksiksiz hizmet verilen özel villanın lüksünün keyfini çıkarmak için şirketimiz üzerinden kiralama yapabilirsiniz. Müsaitlik durumu ve fiyatlar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.  

  • Bodrum, Yalıkavak, Yatırım, Fırsat, Gayrimenkul