Bodrum Emlak Piyasasındaki Gelişmeler

  • 9 Eylül 2021
  • 337 görüntülenme

Son 15 yılda EVBodrum, Bodrum'da seçkin ve özel lokasyonlarda üst düzey gayrimenkul danışmanlığı konusunda uzmanlaşmış bir şirket olarak adını duyurdu. Şirket, 2006'da kurulduğundan bu yana profesyonel bir ekiple birlikte potansiyel alıcılara sunmak için benzersiz niteliklere sahip mülkleri ve yeni projeleri sürekli olarak filtreliyor.

Bodrum, Türkiye'nin Ege ve Akdeniz kıyılarının en önemli lokasyonu olup, ekonomik gücünün yanı sıra, birinci sınıf standart altyapı, sağlık, eğitim, alışveriş, restoranlar, sayısız kültürel aktivite ve keyifli zaman geçirilebilecek fırsatları tüm yıl boyunca sunmaktadır. Cazip lokasyonlardaki yüksek kaliteli gayrimenkuller bugün her zamankinden daha fazla kazandıran ileriye dönük yatırımlar olarak kabul görmektedir.

Portföyümüz istisnai olarak çok yönlü olsa da, yoğunluklu olarak gayrimenkul piyasasının üst kısmına odaklanmıştır ve seçici müşterilerimize özel listelerimizden gerçekten istisnai mülkler sunabilmekteyiz.
Üst düzey bir mülk satın alırken, gayrimenkul değerlemesinde belirleyici faktör olduğu için ilk odak, konumdur. 

Bu yazıda Bodrum Yarımadası'nda olağanüstü popüler olan Türkbükü ve Gölköy bölgelerinden bahsedeceğiz:
Doğallığı korunmuş bir koy olan Göltürkbükü, plajlarıyla yazın Bodrum’u ziyaret eden yerli ve yabancı turistleri cezbetmektetir.

Maça Kızı Otel ve Beach Club çok kısa bir zaman içerisinde Türk ve yabancı jet sosyeteyi kendine çeken yüksek bir eğlence ve konaklama standardı belirlemiştir. Demir Tatil Köy’ü gibi çok özel bir sitenin yapımının yaklaşık 20 yıl öncesine dayanmasına rağmen; bölgede yüksek kaliteli projelerin yapımı nispeten son yıllarda gerçekleştirilmiştir.  

Mandarin Oriental Hotel ve rezidanslarının geliştirilmesi ve Aman Rüya Hotel'in açılması, bölgeye damgasını vurmuştur. Böylece rekor seviyelerde değerlenen mülkler yerli ve yabancı alıcıları cezbetmiştir. 
Hem dünyanın çeşitli yerlerinden gelen konuklar hem de ev sahipleri mükemmel hizmetlerin, yemek çeşitliliğinin, eğlencenin keyfini çıkarmaktadır.

Yalıkavak'taki mülklerin aksine, bu bölgedeki üst düzey mülkümüz fitness, spa alanları, restoranlar, plajlar ve gece kulüpleri ile lüks bir markanın sunduğu tüm avantajları sahiplerinin kullanımına sunuyor.
Mandarin Oriental Residences'ın bir parçası olan 6 yatak odalı ve birinci sınıf lüks özelliklere sahip özel bu özel villa portföyümüzde yer almaktadır.

Bu portföyümüz hakkında daha fazla bilgi için lütfen info@evbodrum.com adresine kişisel ve iletişim bilgilerinizin bulunduğu bir mail gönderiniz.

  • Bodrum, Emlak Piyasası